Leerwerkloket

 

 

Leren en Werken

Blijven leren vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Dat geldt voor jong en oud! 

Waar kunnen wij je mee helpen?

  • Vraag je je af welke opleiding of beroepsrichting bij jou past?
  • Wil je je opleiding combineren met een stage of een vak leren in de praktijk?
  • Ben je werkloos en wil je nieuwe kansen creëren via bij- of omscholing?
  • Wil je verder komen in je werk of misschien iets heel anders gaan doen?
  • Ben je vijftigplusser en wil je graag nog iets nieuws leren?
  • Ben je benieuwd wat jouw ervaring waard is? 

Op de website www.lerenenwerken.nl vind je veel informatie om je op weg te helpen met deze en andere vragen. Daarnaast kun je in je eigen regio terecht bij een Leerwerkloket  voor onafhankelijk advies over leren en werken. Het Leerwerkloket is er voor iedereen en voor alle leeftijden: scholieren, studenten, werkzoekenden en werkenden. En natuurlijk ook voor werkgevers.

Een leven lang leren

Een goede opleiding is belangrijk om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt. Eenmaal aan het werk is het nodig om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Leren en loopbaan gaan hand in hand.

Afspraak bij het Leerwerkloket bij jou in de buurt?

Voor alle vragen op het gebied van scholing of loopbaan, kun je terecht bij het Leerwerkloket Achterhoek. Hier staan specialisten voor je klaar die de onderwijsmarkt goed kennen, veel weten van de kansen op de arbeidsmarkt en van de financieringsmogelijkheden.

Een afspraak kan gemaakt worden met een van de scholingsadviseurs. Wij werken vanuit drie locaties; het Werkplein te Doetinchem, Loopbaanplein te Doetinchem (bij het Graafschapcollege) en het Loopbaanplein te Winterswijk.

Waar jij je ook meldt, met welke scholings- of loopbaanvraag ook, een gesprek bij het Leerwerkloket maakt je rijker. Mail je vraag naar achterhoek@lerenenwerken.nl en wij nemen dan contact op om een afspraak te maken. Graag ontvangen we jouw CV als bijlage.

Facebook

Volg ook onze Facebook site voor leuke tips, weetjes en vacatures!
https://nl-nl.facebook.com/Leerwerkloket-Achterhoek-281313105219239/

 

 

 

menu