Resultaten

woensdag 6 mei 2020

Waarschuwing voor Tozo-aanvragers i.v.m. tussenpersonen

De Sociale Dienst Oost Achterhoek waarschuwt Tozo-aanvragers voor bemiddelingsbureaus en tussenpersonen.

Het blijkt dat bemiddelingsbureaus en tussenpersonen tegen betaling ondersteuning aanbieden bij het invullen van Tozo-formulieren.

Let op: Op dit moment zijn er bedrijven actief die hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Deze hulp is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen. Het betreft specifieke bedrijven die ondernemers gericht hierover benaderen en niet om bekende adviseurs (denk aan belangenverenigingen, accountants, etc.) van de ondernemer. Je hoeft als ondernemer geen extra kosten te maken.

 tussenpersoon

Op https://corona.rozgroep.nl/ vindt u het eenvoudige ROZ-aanvraagformulier. Komt u er toch niet helemaal uit of hebt u specifieke vragen? Bij het aanvraagformulier vindt u meer info, onder andere waar u terecht kunt met uw vragen.

Ook het Werkgevers  Servicepunt Achterhoek (WSPA) biedt ondersteuning aan ondernemers, bijvoorbeeld om het ROZ-Tozo aanvraagformulier te vinden en in te vullen. Maar ook met andere mogelijke vragen rondom ‘arbeid’ kunt u bij het WSPA terecht.

Indien u in contact wilt komen met het WSPA, dan kun u bellen naar 088 365 05 00, of per email: info@wspachterhoek.nl. Onze accountmanagers staan voor u klaar. Voor meer informatie kunt u tevens onze site bezoeken: www.wspachterhoek.nl

menu