Resultaten

woensdag 31 maart 2021

Campagne Move2Social voor ondernemers in de Achterhoek van start

Aanmelden kan tot 1 meiMove2social

 

Sociaal ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in het MKB kunnen zich tot 1 mei 2021 aanmelden voor Move2Social. Dit is een versnellingsprogramma voor sociaal ondernemers in de Achterhoek. De campagne is inmiddels gestart. 

Move2Social is een ondersteuningsprogramma voor ondernemers die bezig zijn met het realiseren van maatschappelijke impact. Move2social is continu gestart vanuit diverse publieke en private organisaties in verschillende regio’s in Nederland.

Het is een intensief trainingstraject met uiteenlopende workshops, een eigen businesscoach en één-op-één begeleiding. Het doorlopen van het programma helpt bij het verder ontwikkelen of professionaliseren van je onderneming, het vinden van financiers of uitbreiden van je netwerk. 

Workshops 
De ondernemers krijgen 8 workshopdagen aangeboden, waarin je aan de hand van het Social Business Model Canvas van KplusV steeds een ander onderdeel van jouw bedrijf onder de loep neemt. Van financiën tot marketing, en van HR tot het meten van impact.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Move2Social Achterhoek via: https://move2social.nl/achterhoek/  Inschrijven kan tot 1 mei.

Like en deel svp het bericht Move2social op onze sociale media!

 

Download: Flyer - start inschrijving M2s Achterhoek 2021.pdf ReadSpeaker Lees voor
menu